About us

Luxury Designs

2678

Happy Clients

3768

Followers

8274

Our Sponsors

806

about-image

За Нас

"ЛУКС МЕТАЛ е фирма специјализирана за угостителство опрема,гастрономска опрема,пекарска опрема, барска опрема, разладна опрема и неутрална опрема. Нудиме професионална и брза услуга со најевтини цени.Изработката од нашата фирма е со сертификат од "ХАСАП" и "ISO 9001" стандарди. Транспортот поставувањето на опремата и пуштанње на опремата во употреба со професионални монтери

Read More

SERVICES

 

our services

Contact Us